HURTIG LEVERING – FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER
0

Your Cart is Empty

Handelsbetingelser

Velkommen til FLAVOUR.DK.
Ved handel på FLAVOUR.DK accepterer du automatisk nedenstående handelsbetingelser.
Handelsbetingelser:

Være venlig at læse denne sektion igennem før brug af Flavour.dk. Vi forsøger at holde vores salgsbetingelser så simple og let forståelige som muligt. Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for uddybende information, kontakt os da venligst på:
hello@flavour.dk.

Virksomheds information:
Denne website er styret af Flavour og ejet af Red Flag ApS.

Flavour
Skindergade 19, st.
DK 1159 København K 
Telefon: (+45) 33 32 85 83
Mailadresse: hello@flavour.dk
CVR nr. 37 44 50 45

Betaling:

Betalingen vil først blive trukket på din konto når varen afsendes. Ved betaling kan bruges følgende betalingsmuligheder:
– Dankort
– Visa
– Visa Electron
– Maestro
– MasterCard
– JCB
– American Express
– MobilePay
– Via Bill
FLAVOUR.DK bruger en godkendt betalingsserver, via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).
Det vil sige at det kun er NETS, der har adgang til dine data.
FLAVOUR.DK har ikke mulighed for at se dine personlige data. Vi garantere for at dine personlige kontaktoplysninger er 100 % fortrolige, og at ingen andre vil få adgang til dem.
FLAVOUR.DK tager forbehold for tastefejl/trykfejl på priser og fakta. Der kan komme uventede prisstigninger og tekniske specifikationer på varerne på FLAVOUR.DK.
FLAVOUR.DK forbeholder sig retten til ændring af informationer og priser på websitet.
Al handel på FLAVOUR.DK foregår i Danske Kroner (DKK) og vil blive tillagt 25 % dansk moms.

Levering:
FLAVOUR.DK bestræber sig på hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1- 2 hverdage. På udsalgsvarer må der påregnes lidt længere leveringstid. Er Post Danmark forsinket med leveringen af pakken, kan FLAVOUR.DK dog ikke drages til ansvar for dette.
FLAVOUR.DK leverer fragt frit i Danmark. ( Eksklusivt Grønland & Færøerne). Ved forsendelser til andre lande inkl. Grønland og Færøerne, vil der tillægges et højere fragtgebyr afhængigt af hvilket land forsendelsen skal til.

Leverancer til Bornholm og andre småøer kan i visse tilfælde vare op til 6 dage. Ved varer til EU lande og andre lande udenfor EU må der beregnes længere leveringstid.

Pakken skal afhentes på Posthuset eller i Pakkeboksen. Afhentnings oplysninger bliver leveret enten som SMS eller e-mail, afhængigt af hvilke information der er oplyst ved bestillingen.

Ønskes bestillinger leveret til døren med Post Danmark, koster det DKK 45,-
Når bestillingen afsluttes skal der vælges "Fragt Med Omdeling", så vil pakken blive leveret til den leverings adresse der er oplyst ved bestillingen.
I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, skal FLAVOUR.DK kontaktes på hello@flavour.dk

FLAVOUR.DK benytter Post Danmark som fragtselskab.
FLAVOUR.DK vil løbende holde fragtprisen opdateret, for at kunne levere den bedst mulige fragtpris til kunden.
Gavekort:
Gavekort købt på FLAVOUR.DK er gyldige i 3 år fra købsdato, og er omfattet af retten om 14 dages fortrydelsesret. Gavekortet kan kun bruges på FLAVOUR.DK og er ikke gyldigt til handel i vores fysiske butik.

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/varen.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice:
hello@flavour.dk

FLAVOUR.DK vil dække returneringsomkostningerne i et rimeligt omfang og kun efter aftale.
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
 
FLAVOUR
Skindergade 19, st.
DK-1159 Copenhagen K
Danmark
Der modtages ikke pakker der er sendt på efterkrav til Flavour.
Refusion og klage:
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bank oplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.
Har du en klage over en vare købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
EU Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: hello@flavour.dk

Fortrydelsesret:

Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer købt i vores webshop.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand og mængde som ved modtagelsen, med alt original emballage intakt, da denne anses for en del af varen. Når vi har modtaget returvaren og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købs-beløbet til din konto.

Der tilbagebetales kun til betalingskort eller den Paypal konto som varerne er blevet købt med. Ved bankoverførelse, husk da at vedlægge relevant info såsom: Reg. nr. og Kontonummer.

Gem altid din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt til returnering. Returnering af varer betales altid af køber, og skal aftales på forhånd med FLAVOUR.DK for hurtig ekspedition ved returnering.

FLAVOUR.DK ombytter ikke varer men returnere det fulde beløb, hvis ovennævnte betingelser er opfyldt. Ønskes en anden vare/varer end den/de returnerede i stedet, skal der oprettes en ordre på ny med den/de ønskede vare/varer.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Salgs restrektioner:
Du vil bemærke at visse mærker eller produkter kun kan købes i den fysiske butik eller kun kan sendes til bestemte lande. Nogle af vores produkter er kun tilgængelige i begrænset mængde og bliver derfor hurtigt udsolgt. Derfor har vi ikke mulighed for at tilbyde dem online.

Vi vil fra tid til anden have links til andre sites. FLAVOUR.DK har ikke nogen kontrol over indholdet af disse sider, og kan ikke holdes ansvarligt for dette.

Fortrolighed:

For at kunne give den bedste service, vil vi gerne have at du opretter en konto hos FLAVOUR.DK. De personlige oplysninger vil blive opsamlet og gemt, og det vil gøre dine fremtidige køb hos FLAVOUR.DK hurtigere og lettere.
Vi værdsætter din tillid, og dine personlige oplysninger vil blive behandlet med yderste diskretion. Vi bryder os ikke om spam. Derfor vil vi under ingen omstændigheder dele, låne eller sælge dine personlige oplysninger, inklusiv din e-mail adresse uden din tilladelse.
Oplysninger der opsamles på denne side vil kun blive brugt i sammenhæng med FLAVOUR.DK eller andre divisioner af Red Flag ApS. 
News & Updates

Sign up to get the latest on sales, new releases and more …